Ons Tweede Thuis

De Biezenwaard

Ervaringen ouders

Home > Ervaringen ouders

Wessel 

Onze zoon Wessel komt sinds hij een paar maanden oud is voor de logeer-mogelijkheid op de Biezenwaard. Door de velen ziekenhuis opnames werd de Biezenwaard ons door meerdere specialisten aangeraden, om zelf de zorg aan Wessel vol te kunnen houden. Vanwege de intensieve zorg die hij vanaf het begin nodig heeft is reguliere opvang en oppas niet mogelijk. Door deze logeer-mogelijkheid kunnen we de accu even opladen. We laten Wessel met een gerust hart achter, hij krijgt goede professionele zorg op een liefdevolle manier met respect voor wie hij is. 

Goede Zorg 

Door de goede zorg die wordt geboden laat Wessel een goede lichamelijke en ontwikkelingsvooruitgang zien. Er is er ruimte op de Biezenwaard om je op welk niveau dan ook te ontwikkelen en mag je jezelf zijn. Ook bij ernstige incidenten die helaas meerdere keren hebben plaatsgevonden wordt er adequaat gehandeld. 

Zoektocht 

Sinds september 2020 gaat Wessel 2,5 dag per week voor dagbesteding naar de Biezenwaard. Ondanks de flinke afstand van ruim 70 kilometer van ons huisadres kunnen we geen betere plek voor hem bedenken. Na een zoektocht van ruim 1,5 jaar is dit de veiligste en fijnste plek voor hem. 

Alle denkbare faciliteiten

Op de Biezenwaard is alles prachtig aangepast en voorzien van goede voorzieningen zoals een aangepaste speeltuin, een badkamer met alle denkbare faciliteiten. Naast de zorg wordt er ook fysiotherapie en communicatie therapie aangeboden. Hoewel Wessel zich niet mondeling kan uiten merken we wel aan hem dat hij het heel fijn heeft op De Biezenwaard.